Amanda Crew: Bio, Výška, Hmotnost, Věk, Měření

Kanadská herečka Amanda Crewová se narodila 5. června 1986 v Langley, Britská Kolumbie, Kanada jako Amanda Catherine Crew. Proslavila se především rolí Monicy Hallové v sitcomu HBO Silicon Valley. Ona je také známá pro její role v televizním seriálu 15/Láska a Whistler, v celovečerních filmech Final Destination 3, Sex Drive, The Haunting in Connecticut, Charlie St. Cloud a Crazy Kind of Love. Za Whistler získala cenu Leo za nejlepší ženský herecký výkon v dramatickém seriálu. Od roku 2010 je vdaná za Dustina Milligana.

Amanda Crewová

Osobní údaje Amandy Crew:

Datum narození: 5. června 1986

Místo narození: Langley, Britská Kolumbie, Kanada

Rodné jméno: Amanda Catherine Crew

Přezdívka: Amanda

Znamení zvěrokruhu: Blíženci

Povolání: Herečka

Národnost: Kanadská

Rasa/etnický původ: bílý

Náboženství: Jiné

Barva vlasů: Tmavě hnědá

Barva očí: tmavě hnědá

Statistiky těla Amandy Crew:

Hmotnost v librách: 135 liber

Hmotnost v kilogramech: 61 kg

Výška v nohách: 5 ′ 9½ ”

Výška v metrech: 1,77 m

Rozměry těla: 91-26-94 cm

Velikost prsou: 36 palců (91 cm)

Velikost pasu: 26 palců (66 cm)

Velikost boků: 37 palců (94 cm)

Velikost podprsenky/velikost košíčku: 34B

Velikost nohou/boty: 9 (US)

Velikost šatů: 8 (US)

Podrobnosti o rodině Amanda Crew:

Otec: pracovník Telecomu

Matka: Právní sekretářka

Manžel: Dustin Milligan (m. 2010)

Děti: Zatím ne

Sourozenci: Neznámý

Vzdělávání posádky Amanda:

*Navštěvovala střední školu Brookswood v Langley.

*Navštěvovala Americkou akademii dramatických umění.

Filmografie Amandy Crew:

Tabulka 19 (2017) (film)

Race (2016) (Movie)

The Age of Adaline (2015) (Film)

Identický (2014)

Sisters & Brothers (2011) (film)

Charlie St. Cloud (2010) (Film)

The Break-Up Artist (2009) (Movie)

The Haunting in Connecticut (2009) (film)

John Tucker musí zemřít (2006)

She’s the Man (2006) (Film)

Final Destination 3 (2006) (film)

Fakta o Amandě Crew:

*Její matka je právní sekretářka a její otec je pracovník telekomunikace.

*Objevila se v hudební karikatuře Dragon Tales, když byla ve čtvrté třídě.

*Udělala reklamu na Coca-Colu a hrála v divadelních hrách jako Stalling, Cordstons Courts a Langley, the Musical.

*Sledujte ji dál Cvrlikání a Instagram.